SkyMill


De SkyMill is een CNC-freesmachine met hoge snelheid en precisie, ontworpen voor middelgrote en grote formaten. Het is perfect geschikt voor de productie van mechanische metalen onderdelen en ambachtelijke producten die een uiterst nauwkeurige afwerking vereisen.
CNC-freesmachine met hoge snelheid en precisie

Onze CNC-freesmachine, SkyMill, biedt ongeëvenaarde precisie, stijfheid en kracht op topniveau. Met 3 geïnterpoleerde assen en zijn hoge snelheid en superieure freesprestaties is SkyMill perfect geschikt voor mechanische bewerking met centesimale precisie op groot formaat. 


SkyMill voor het frezen van metalen

Het is mogelijk om tweedimensionaal te frezen door te snijden en te graveren, en driedimensionaal te frezen om bas-reliëfs en complexe geometrieën te creëren.

SkyMill is voorzien van een krachtige 14 kW elektrospindel, waardoor het een ideale CNC-freesmachine is voor het bewerken van metalen platen en mechanische onderdelen zoals aluminium, messing en koper.


Elektrospindel met hoge snelheid

De SkyMill is uitgerust met een 14 kW 24.000 rpm elektrospindel voor snelle freestoepassingen. Het luchtkoelsysteem zorgt voor de perfecte warmteafvoer en voorkomt eventuele problemen met oververhitting.

De machine beschikt over een gereedschapsmagazijn met 30 posities, inclusief voorinstelling voor automatische meting van gereedschapslengte. De kegelbevestiging HSK F63 zorgt altijd voor een stevige en gebalanceerde grip op het gereedschap.

 

Gerectificeerd werkblad met bevestigingstechnologie

Het aluminium werkblad wordt geslepen om maximale vlakheid van het oppervlak te verzekeren. De router is voorzien van twee bevestigingssystemen:

  • Op de basis van het werkoppervlak bevinden zich stalen schroefdraadpennen voor mechanische bevestiging met klemmen of bankschroeven.
  • Aluminium zuigvlak met een vacuüm klemsysteem en de mogelijkheid om het zuiggebied op te delen.

 

Meetsonde

De SkyMill heeft een Renishaw®-sonde voor het onderzoeken en meten van het werkstuk, met automatische instelling en meetfuncties op de machine. De sonde is gemonteerd in de spilbehuizing.

 

FANUC HMI voor Windows

Een alternatieve configuratie voor SkyMill omvat de FANUC HMI-operatorinterface. Deze interface is eenvoudig en intuïtief, ontworpen voor de Windows®-omgeving, waarmee gebruikers alle benodigde opdrachten voor het bedienen van SkyMill kunnen beheren.


Meer informatie? Zie de volledige brochure of bekijk de website van Ronchini Massimo of neem contact met ons op.