BNC MACHINES

Partner in CNC machines en no nonsense services

Eén van de meest verkochte machines; de Lambda GT van Fanum


Dedicated

Gedreven door jouw persoonlijke wensen en doelen zetten wij ons graag in jou te matchen aan de perfecte machine. Wij zijn vastberaden om jouw doelen te bewerkstelligen en begeleiden je ook na de aankoop om alles uit de machine te halen.


Straight forward

Eenvoudige, directe en open communicatie vinden wij belangrijk. Geen dubbelzinnig gedoe, maar recht door zee. Of het nu gaat om de aankoop, onderhoud of service van machines, wij streven ernaar helder en transparant zaken te doen.Passionated

Met meer dan 20 jaar ervaring werken wij met veel plezier, enthousiasme en passie in de CNC maakindustrie. Wij delen graag onze kennis met jou en zijn enthousiast je te ondersteunen bij de aankoop van een machine. Vanuit onze positieve mind-set kunnen wij veel bereiken. Na jaren lang gewerkt te hebben in de technische verkoop en verschillende adviseurs rollen binnen de metaalbranche, richtte Ton van Barneveld in februari 2017 BNC Machines op. BNC Machines staat voor ‘Barneveld Numeric Control Machines’ en levert CNC-bewerkingsmachines voor de metaal-, kunststof-, en composieten industrie.


Wat BNC Machines onderscheidend maakt is de no-nonsense aanpak – geen loze praatjes, maar directe oplossingen. Hier geldt volgens Ton: “recht is recht en krom is krom”. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en deze recht-door-zee mentaliteit zijn belangrijke normen voor BNC Machines. Met toegewijde inzet, goede samenwerkingsverbanden en een heldere communicatiestijl heeft BNC Machines zich ontwikkeld tot een succesvolle onderneming met waardevolle partnerschappen met onder andere Fanum, Ronchini Massimo en Ray Feng.


Naast het leveren van nieuwe machines, speelt BNC Machines ook een rol in de verkoop van gebruikte machines. Hierbij staat dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. Door de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte machines biedt het bedrijf een breed scala aan oplossingen voor diverse behoeften in de industrie.

 

Ben je opzoek naar een machine? Neem dan contact met ons op! Met ons brede netwerk en jarenlange werkervaring, denken we graag mee in jouw zoektocht naar een machine.

 

Contact