RSL-20

De RSL-20 is een aangedreven gereedschapshouder voor draaien en frezen. De machine levert topprestaties.

 


 


Kenmerken

  • De G.B.-variant kan worden gebruikt om materiaalflexie te reguleren en nauwkeurige bewerkingen te bereiken. Voor korte onderdelen kan de N.G.B.-variant worden gebruikt om de restlengte van het materiaal te minimaliseren en de materiaalkosten te verlagen.
  • Ontworpen om verschillende gereedschapsopties te kunnen gebruiken. U kunt het optimale gereedschap kiezen om het gewenste productiviteitsniveau te bereiken. Bijvoorbeeld een draadwervelunit, een polygonunit, een tandwielfreesunit, enzovoort.
  • De 4 kruisbooreenheden voor achter bewerking (optioneel).
  • De hoofdspil maakt gebruik van een ingebouwde motor om trillingen en geluid te minimaliseren, wat resulteert in hoge nauwkeurigheid. De maximale snelheid kan oplopen tot 10.000 tpm.

 

Gereedschapsindeling

  • Uitstekende snij- en freesfuncties voor complexe en samengestelde bewerkingen.
  • Getande gereedschapshouder met O.D, gereedschapshouder (6 stuks), aangedreven gereedschap (ER11x2, ER16x2), 3-spindel voor- en achter aangedreven gereedschapsunit (optioneel), 4 gereedschapshouder, achterste gereedschapshouder x4, achterste aangedreven gereedschapshouder (4 stuks) (optioneel).
  • C-as draaien: De hoofdspil en achterste spil kunnen afzonderlijk of synchroon draaien. Ze kunnen ook speciale bewerkingen van de C-as uitvoeren.

 

Draaiende geleidingsbus

De R.G.B draait met hoge snelheid, wat het werkstuk stabiliseert en de werkefficiëntie verhoogt.

 

Geen geleidingsbus

Minimaliseer de restlengte van het materiaal om de materiaalkosten te besparen.


Voor meer informatie zie de website van Ray Feng of neem contact met ons op.