RSL-16

Complexe onderdelen in één stap afgewerkt op de RSL-16

De RSL-16 Swiss-Type CNC-freesmachine blinkt uit in frezen en complexe functies voor verfijnde bewerking van onderdelen. Little Genius' RSL-16 wordt geleverd met een subspindel voor draaien, frezen, boren en tappen. De RSL-16 Swiss-Type CNC-freesmachine is ideaal voor motor- en auto-onderdelen, elektrische en elektronische onderdelen, instrumenten en hydraulische onderdelen, enzovoort.

De hoofdspindel en achterste spindel kunnen synchroon bewerkingen uitvoeren, wat veel tijd bespaart. Het off-center apparaat (zowel aan de voor- als achterzijde) stelt gebruikers in staat om excentrische toepassingen uit te voeren. Het bevat ook het meest gebruiksvriendelijke bedieningsapparaat, een gemakkelijk te positioneren bedieningspaneel en een handwiel-simulatorapparaat om de operator te helpen.

Kenmerken

C-as draaien. De hoofdspindel en achterste spindel kunnen afzonderlijk en tegelijkertijd draaien. Ze kunnen ook speciale bewerkingen uitvoeren van C-as.

Off-Center Apparaat. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde kan een off-center apparaat worden geïnstalleerd. Er kunnen xaximaal 2 stuks off-center gereedschappen worden geïnstalleerd. 


Voor meer informatie zie de website van Ray Feng of neem contact met ons op.