FrameVX


De FrameVX is een CNC-freesmachine met hoge flexibiliteit voor brillen, uitgerust met een robotisch vergrendelingssysteem. De FrameVX is ontworpen voor het frezen van brilmonturen en accessoires, zowel in celluloseacetaat als in hout. Ideaal voor serieproductie tot 80.000 brillen per jaar, met directe modelwijzigingen bij de configuratie.5-assige CNC-freesmachine voor brillen met robotachtige vergrendeling

De FrameVX is een 5-assige freesmachine voor brillen: extreem flexibel, snel, nauwkeurig en volledig geautomatiseerd. Een professionele freesoplossing om brillen te produceren, zowel in grote partijen als in kleine series of voor prototyping.


Een machine voor brilfronten, maskers, veren en accessoires.

 

De FrameVX vereenvoudigt de manier van produceren van brillen, maskers en accessoires, dankzij de perfecte synchronisatie tussen het robotachtige laadsysteem en de hoogprecieze freesmachine. Opsteltijden worden tot een minimum beperkt om snel over te schakelen van producties, zonder alle machines opnieuw te hoeven configureren.


Voor uitgebreide informatie over de FrameVX verwijzen we je graag door naar de website van Ronchini Massimo of neem contact met ons op.