BNC MAC​HINES

Partner in CNC machines en no nonsense services

Contact


BNC Machines

Leverancier van CNC bewerkingsmachines voor de metaal-, kunststof-, en composieten industrie. Samen met onze partners Fanum, Ronchini Massimo en Ray Feng bieden we een uitgebreid assortiment CNC-bewerkingsmachines voor verspanende toepassingen.


Lees meer over onze partnersDedicated


Passionated

Straight forward 


Na jaren in de technische verkoop en adviesrollen in de metaalbranche, richtte Ton van Barneveld in februari 2017 BNC Machines op. Het bedrijf levert CNC-bewerkingsmachines voor metaal, kunststof en composieten, met een no-nonsense aanpak. Dankzij sterke samenwerkingen en heldere communicatie is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.


Kom meer te weten over ons


Ontdek ons uitgebreide assortiment nieuwe- en gebruikte machines. Wij leveren nieuwe machines van de merken Fanum, Ronchini Massimo en Ray Feng. Deze machines zijn zorgvuldig ontworpen om de productiviteit te verhogen en jouw productieprocessen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij geavanceerde technologieën en innovatieve functies kunnen onze machines uitstekende prestaties leveren en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen binnen diverse industrieën.

 

Daarnaast biedt BNC machines zorgvuldig geselecteerde gebruikte machines aan die in goede conditie zijn. Deze machines kunnen opnieuw worden ingezet in jouw productieomgeving. Het hergebruik van machines is niet alleen een kostenefficiënte oplossing, maar draagt ook bij aan het verminderen van de ecologische impact van onze sector.

 

Of je nu op zoek bent naar de meest recente technologische ontwikkelingen of naar betaalbare gebruikte machines, bij BNC Machines vind je gegarandeerd een passende oplossing die voldoet aan jouw eisen. Neem een kijkje in ons assortiment en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of op maat gemaakt advies.

Nieuwe machines

Bekijk ons aanbod nieuwe machines. 

 Meer details

Gebruikte machines

Bekijk ons aanbod gebruikte machines. 

 Meer details